Werkwijze

Mensen vragen vaak welke vorm van yoga ik geef. Ik merk dan dat ik daar geen antwoord op kan geven als ik het zoek in de vormen van yoga die er allemaal aangeboden worden. Wat ik inmiddels over mezelf kan zeggen is dat ik les geef vanuit 'inyoga zijn', geheel op mijn eigen manier, voortvloeiend uit Hatha Yoga. De lessen ontstaan met name intuïtief, afgestemd op mezelf en op de groep.

De lessen zijn gericht op verstilling en vertraging om weer contact te maken met je lichaam en vooral met de stilte in jezelf. Voor mij is het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor iedereen die het verlangen heeft om weer meer in contact te komen met zichzelf. Je hoeft niet lenig te zijn om mijn yogalessen te kunnen volgen. Op een milde manier komt heel je lichaam aan bod om je zowel fysiek als mentaal te  ont-spannen, om dit vervolgens ook toe te kunnen passen in je dagelijkse leven.

Na de les is er er altijd, vrijblijvend, de mogelijkheid om je ervaringen te delen en je vragen te stellen. Naast dat yoga voor fysieke ontspanning en vitaliteit zorgt, is het ook een mentaal proces. Een reis naar binnen om je bewustzijn te verruimen.