Yoga

BALANS CREËREN

Inyoga is er voor iedereen die het verlangen heeft om door middel van yoga vertrouwen, rust, ontspanning en balans te creëren. Niet alleen tijdens de les, maar juist in je dagelijkse leven.

Ik ben er van overtuigd dat het lichaam je vertelt wat je moet weten, maar dat we vergeten zijn er naar te luisteren of er simpelweg niet naar luisteren. En als we al ongemakken ervaren, willen we hier zo snel mogelijk van af en luisteren we niet naar de boodschap die het wil geven. Door regelmatig yoga te beoefenen zal je de taal van je lichaam weer gaan herkennen en kan yoga dienen als richtingaanwijzer in je leven.

YOGA, EEN REIS NAAR BINNEN

In mijn lessen staat mildheid centraal. Mildheid ten opzichte van jezelf en je lichaam. Ik vind het proces en de aandacht waarmee je yoga beoefent belangrijker dan het uitvoeren van de perfecte houding. Naast dat we fysieke yoga doen, besteden we ook aandacht aan meditatie en reflectie. Aan het eind van iedere les is er de mogelijkheid om ervaringen te delen om zo je bewustwording te vergroten en te leren van en met elkaar.

Net als in het dagelijkse leven waar inspanning en ontspanning zich af zouden moeten wisselen, is dit ook terug te zien in de opbouw van de lessen.