Yoga voor iedereen

november 10, 2017 inyoga No comments exist

Is yoga voor iedereen?

‘Ik ben niet lenig’, ‘ik ben te dik’, ‘yoga is niks voor mij hoor’, ‘yoga is veel te zweverig.’  

Dit zijn uitspraken die ik vaak hoor. Mijn antwoord is dan ook. ‘Ja, yoga is voor iedereen die het verlangen heeft om meer balans en flexibiliteit te creëren in het hoofd en lichaam of om welke reden dan ook. En nee, je hoeft niet lenig en slank te zijn.’

Momenteel is de jongste cursist 15 en de oudste 81. Geen lichaam is hetzelfde en ieder lichaam heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Respect hebben voor je lichaam, je grenzen kennen, jezelf op een gezonde manier uitdagen, je leren ontspannen en luisteren naar de wijsheid van je lijf, is waar het wat mij betreft in yoga om gaat.

En alle bijkomstigheden als een vitaler lichaam, meer ontspanning, een betere nachtrust, meer energie en noem maar op, krijg je er gratis bij.

Hartelijke groet Hanneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *